Vellen, hakselen en klieven van bomen.

VEILIGE SERVICE VOOR HET VELLEN / HAKSELEN VAN BOMEN 

Op onze dienstverlening kunt u rekenen

Wenst u zieke of oude bomen te verwijderen van uw terrein, bouwgrond of uit uw tuin? Het vellen van bomen is zeker geen eenvoudige klus, maar onze vakmannen weten perfect hoe ze een boom kunnen verwijderen op een veilige en verantwoorde manier. 

Focus op precisie

Bij het vellen van bomen is het van essentieel belang om heel precies en nauwkeurig te werk te gaan. We maken een correcte inschatting van de valruimte en zorgen ervoor dat uw boom verwijderd wordt volgens de voorgeschreven veiligheidsnormen. Op deze manier vermijden we alle mogelijke risico‚Äôs en waarborgen we uw veiligheid. 

Professioneel gereedschap

Als expert in deze sector heeft G.B.S. alleen het beste en meest professionele materiaal in huis. Zo maken we gebruik van onze eigen hoogtewerker om zelfs de grootste bomen te kunnen vellen. Nadien gaan we moeiteloos voor u aan de slag met onze freesmachine om de achtergebleven boomstronk uit te frezen en uw terrein volledig egaal te maken. 

Doet u graag een beroep op de deskundige dienstverlening van G.B.S. in Zoersel? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!