DAKWERKEN

UW DAK, ONS VAK

Uw dak beschermt uw woning tegen regen, wind, sneeuw en zon en moet daarenboven de tand des tijds weerstaan. Ons team van enthousiaste medewerkers staat klaar om uw dak te vernieuwen, op te knappen of om een nieuw dak aan te leggen! Een erkende specialist als GBS kunt u inschakelen voor al uw dakwerken: van het herstellen van uw roofing tot het construeren van een dakraam of een dakkapel… We doen het allemaal. Is uw dakconstructie doorgezakt of beschadigd? Onze werkmannen zullen eerst alle onderdelen zorgvuldig inspecteren zodat ze gericht te werk kunnen gaan en zodat u zeker bent dat u de juiste werken laat uitvoeren.

Dankzij onze jarenlange ervaring met dakwerken, garanderen we een perfect dak dat volledig gelegd wordt volgens de regels van de kunst. Zowel voor platte daken als voor hellende daken bent u bij GBS aan het juiste adres.

PLATTE DAKEN

De laatste jaren hebben platte daken fel aan populariteit gewonnen, en terecht. Een plat dak is uitermate geschikt voor het plaatsen van lichtkoepels, lichtstraten en ventilatie. Daarnaast is een plat dak duurzaam en zijn de nieuwe technieken en de kwaliteit ervan op een ongezien hoog niveau gekomen: afhankelijk van uw wensen en uw noden, kiest u als dakbedekking voor roofing, voor UVB rubber of voor trocal PVC. Bij GBS staan we garant voor de professionele herstelling of plaatsing van uw plat dak en zorgen we er steeds voor dat uw constructie tot in de puntjes afgewerkt is. Oog voor detail en kwaliteit zijn twee aspecten die we hoog in het vaandel dragen, iets wat zich duidelijk uit in de tevredenheid van onze steeds wederkerende klanten.

HELLENDE DAKEN

Naast de steeds populairder wordende platte daken, kunnen we ook hellende daken met pannen of leien aanleggen. Platte daken zijn dan wel aan een opmars bezig, toch hebben hellende daken zo hun voordelen: ze zijn geschikt voor zowat elke architecturale stijl, ze zijn zo goed als onderhoudsvrij en ze zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan. Verder is een hellend dak ideaal om regenwater op te vangen: maar liefst 95% van het regenwater dat erop valt, kan gerecupereerd worden.

De keuze wat betreft het herstellen of leggen van daken is met andere woorden groot, maar wij helpen u met plezier verder op weg. Wenst u meer informatie te ontvangen of heeft u specifieke vragen? Contacteer ons dan gerust. Wij staan u graag bij met onze expertise!