LASWERKEN

GBS Renovatiewerken is uw betrouwbare partner voor gespecialiseerde laswerken in Zoersel en omstreken. Met jarenlange ervaring en expertise in het lassen van verschillende materialen, zoals aluminium, ijzer en poutrellen, leveren we altijd werk van topkwaliteit. 

Onze werkplaats in Zoersel is uitgerust met de nieuwste technologie en gereedschappen, wat ons in staat stelt om laswerken uit te voeren die aan de hoogste normen voldoen. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een grootschalig project plant, bij ons bent u aan het juiste adres.

Eén van onze specialiteiten is het lassen van aluminium. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle aluminiumsoorten en hanteren een minimale dikte van 2mm om de sterkte en duurzaamheid te garanderen. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor constructies die zowel lichtgewicht als duurzaam moeten zijn. Of het nu gaat om een aluminium frame, hekwerk of andere constructies, we zorgen voor een naadloze afwerking die jaren meegaat.

Naast aluminium zijn we ook experts in het lassen van ijzer en poutrellen. Dit maakt ons de ideale keuze voor allerlei renovatie- en bouwprojecten. Van het versterken van draagstructuren tot het vervaardigen van unieke designelementen, wij zorgen ervoor dat uw visie tot leven komt. Met aandacht voor detail en een streven naar perfectie, zetten we bij GBS Renovatiewerken elke klus naar onze hand. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.