Sanitair 

VAKKUNDIGE SERVICE VOOR SANITAIR 

Dynamische aanpak, uitmuntende resultaten

Droomt u van een compleet nieuwe badkamer volledig ingericht volgens uw wensen? Of dienen er enkele onderhoudswerken te gebeuren in uw badkamer? Voor alle grote en kleine klussen inzake loodgieterij komt het team van G.B.S. graag bij u langs. 

Duurzaam resultaat

In samenwerking met onze betrouwbare collega’s realiseren we uw droombadkamer van A tot Z. We verzorgen niet alleen sanitaire installaties, maar we zorgen ook voor een aangepaste verwarming, verlichting en decoratie. Verder kunt u uiteraard rekenen op ons professioneel advies zodat u steeds weet dat u voor de juiste oplossing gaat. Kiezen voor G.B.S. is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, en dat merkt u. Met veel respect voor uw wensen realiseren we de renovatiewerken van uw badruimte en beantwoorden we feilloos aan uw verwachtingen. 

Snelle herstellingen

Naast badkamerrenovaties kunt u op ons beroep doen voor herstellingen aan uw loodgieterij. Van lekkende kranen tot een verstopte afvoer, we zorgen keer op keer voor een efficiënte oplossing om de hinder tot een minimum te beperken. Benieuwd hoe we uw sanitair in regio Zoersel en omstreken aanpakken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en deskundig advies.