Renovatiewerken 

TOTAALSERVICE VOOR RENOVATIES IN ZOERSEL – G.B.S. 

Renovatieoplossing op maat

Opfrissingswerken voor uw kantoor of horecazaak? Of wilt u uw woning graag moderniseren? Dan zorgt het team van G.B.S. voor uw oplossing op maat. Ons ervaren familiebedrijf garandeert sublieme resultaten voor uiteenlopende renovaties in Zoersel en ruime omgeving. 

Van onderhoudswerken tot sanitair

Onze professionals komen met veel plezier bij u langs voor kleine onderhouds- en karweiwerken en renovaties. Een kwalitatieve afwerking met hoogwaardige materialen is hierbij steeds gegarandeerd. Verder staan we tevens in voor uw sanitair van A tot Z in samenwerking met onze betrouwbare partners. Uiteraard nemen we ook kleine loodgieterij zoals een lekkende kraan of een kapotte douche voor onze rekening. 

Puur vakmanschap

Als expert in renovaties nemen we met veel enthousiasme uw schrijnwerken, metselwerken en terraswerken ter harte. In onze werkplaats in Zoersel beschikken we bovendien over het nodige gereedschap om puur maatwerk te creëren voor de inrichting van uw gerenoveerde woning. Van het plaatsen van bijgebouwen tot het aanleggen van een terras, G.B.S. uit Zoersel doet het met veel liefde voor het vak! 

Vellen van bomen op een veilige manier

Ook voor het vellen van bomen kunt u bij ons terecht. Het verwijderen van bomen en stronken is een gevaarlijke klus die u best overlaat aan een specialist ter zake. Bij G.B.S. beschikken we over onze eigen hoogtewerker en gaan we steeds te werk volgens de voorgeschreven veiligheidsnormen. 

Wenst u meer informatie of heeft u bijkomende vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.