Terraswerken 

AANLEG VAN TERRASSEN MET VEEL OOG VOOR DETAIL 

Het fijnste vakmanschap, het mooiste terras

Een terras is een must om optimaal te kunnen genieten van uw woning en uw tuin, maar het aanleggen ervan vergt de nodige kunde en kennis. Doe daarom beroep op een professional en pronk binnen de kortste keren met een magnifiek resultaat. Een kwalitatief, egaal en duurzaam terras aan een concurrentiĆ«le prijs. Wat wenst u nog meer om uw zonnige zomer of knusse winter in eigen tuin aan te vatten? 

Ontdek de opties

Onze specialisten geven u uitvoerig uitleg over de verschillende opties wat betreft materiaalkeuze en luisteren graag naar uw wensen. Gaat u voor een warmere look en kiest u daarom voor hout? Of opteert u toch voor natuursteen of kasseien? Omdat we werken met kwalitatieve materialen aan betaalbare prijzen hebben we hoe dan ook een mooie oplossing voor elke particulier. 

Uw terras volgens de nieuwste trends

Voor ondernemers zorgen aantrekkelijke terrassen voor een professionele uitstraling. Als particulier ligt de focus meer op een passend terras dat perfect aansluit bij de stijl van uw tuin. Om u bij te staan in uw keuze blijven we continu op de hoogte van de laatste trends. Zo springt uw terras meteen in het oog en laat u een schitterende indruk na. 

Wilt u dus ten volle genieten van uw tuin op het terras van uw dromen? Of gaat u voor een aanlokkelijk terras voor uw horecazaak? Laat u dan begeleiden door G.B.S. en geniet binnen de kortste keren van uw prachtig terras dat afgewerkt is met het materiaal van uw keuze. Neem gerust even contact op voor bijkomende inlichtingen of voor het ontvangen van een offerte.