Metselwerken 

GEEN GEBOUW ZONDER DEGELIJK FUNDAMENT 

Respect voor uw wensen is onze prioriteit

Wenst u uw zaak of woning uit te breiden of aan te passen? Of bent u in Zoersel of omstreken op zoek naar een metser voor uw nieuwbouwwoning? Of u nu enkele stenen wilt laten vervangen of u wilt uw totale metselwerk uitbesteden: G.B.S. regelt het allemaal. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze liefde voor het vak zorgen we voor u voor het mooiste metselwerk. 

Metselwerken volgens de regels van de kunst

Dat zorgvuldig uitgevoerde metselwerken van groot belang zijn voor de duurzaamheid van uw woning, hoeven we u niet te vertellen. Laat daarom uw verbouwingswerken over aan de ervaren metsers van G.B.S. die de techniek perfect in de vingers hebben en telkens zorgen voor een degelijk resultaat. Duiken er nadien toch problemen op? Dan kunt u rekenen op een correcte garantie volgens de Europese richtlijnen. Onze metser komt in dat geval zo snel mogelijk bij u langs om alles in orde te brengen. 

Transparante aanpak

Met behulp van professioneel gereedschap zorgen we voor nauwkeurige metselwerken op maat van uw bouwproject of renovatiewerken. Bij de afbraak of aanpassing van bestaande wanden gaan we te werk met veel respect voor uw vastgoed. We ruimen al het afval op en garanderen propere resultaten. Ook bij het bijbouwen hebben we oog voor elk detail. We voorzien vooraf voldoende tijd om alle werken te bespreken en een oplossing te zoeken waarin u zich perfect kunt vinden. Vragen, onduidelijkheden of suggesties tijdens het bouwproces? Onze metsers staan altijd voor u klaar.

Wenst u meer informatie of een offerte op maat te ontvangen? Breng ons op de hoogte van uw plannen en laat ons bijstaan door het deskundig advies van onze vakmannen.