Veilige service voor het vellen van bomen
Op onze deskundige dienstverlening kunt u rekenen

Wenst u zieke of oude bomen te verwijderen van uw terrein, bouwgrond of uit uw tuin? Het vellen van bomen in regio Zoersel is zeker geen eenvoudige klus, maar onze vakmannen weten perfect hoe ze een boom kunnen verwijderen op een veilige en verantwoorde manier.

Focus op precisie

Bij het vellen van bomen is het steeds van essentieel belang om heel precies en nauwkeurig te werk te gaan. We maken een correcte inschatting van de valruimte en zorgen ervoor dat uw boom verwijderd wordt volgens de voorgeschreven veiligheidsnormen. Op deze manier vermijden we alle mogelijke risico’s en waarborgen we de veiligheid.

Professioneel gereedschap

Voor het verwijderen van bomen is het zeker een noodzaak om te beschikken over professioneel materiaal. Als expert in deze sector heeft G.B.S. dit dan ook steeds in huis. Zo maken we gebruik van onze eigen hoogtewerker om zelfs de grootste bomen te kunnen vellen. Ook nadien gaan we met veel plezier voor u aan de slag met onze freesmachine om de achtergebleven boomstronk uit te frezen en uw terrein volledig egaal te maken. Interesse in aanvullende onderhoudsdiensten voor uw terrein? Bekijk onze service voor onderhoud- en karweiwerken en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Graag een beroep doen op de deskundige dienstverlening van G.B.S. in Zoersel? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.

Heeft u een vraag?

Contact

Jarenlange

ervaring

Kwalitatief

materiaal

Vrijblijvende

offertes

Complete

service