Vakkundige service voor sanitair en loodgieterij
Dynamische aanpak, uitmuntende resultaten

Droomt u van een compleet nieuwe badkamer volledig ingericht op maat van uw wensen? Of dienen er enkele onderhoud- en karweiwerken te gebeuren in uw badkamer? Voor alle grote en kleine projecten inzake loodgieterij in Zoersel komt het team van G.B.S. graag bij u langs.

Duurzaam resultaat voor badkamerrenovaties

In samenwerking met onze betrouwbare collega’s realiseren we uw badkamer van A tot Z. We verzorgen niet alleen sanitaire installaties, maar ook aangepaste verwarming, verlichting en decoratie zijn mogelijk. Verder kunt u uiteraard rekenen op ons professioneel advies. Zo weet u altijd dat u voor de juiste keuze gaat. Kiezen voor G.B.S. is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, en dat merkt u. Met veel respect voor uw wensen realiseren we de renovatiewerken van uw badruimte en beantwoorden we feilloos aan uw verwachtingen.

Snelle herstellingen

Naast badkamerrenovaties zijn we ook beschikbaar voor herstellingen aan uw loodgieterij. Van lekkende kranen tot een verstopte afvoer, we zorgen keer op keer voor een efficiënte oplossing om de hinder voor u tot een minimum te beperken. Benieuwd hoe we uw sanitair in regio Zoersel en Antwerpen aanpakken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en deskundig advies.

Heeft u een vraag?

Contact

Jarenlange

ervaring

Kwalitatief

materiaal

Vrijblijvende

offertes

Complete

service